Conesa Lozano, S.L.

Prolongació del Raval 6, 43151 Els Pallaresos, Tarragona
977 076 416

Tota mena de solucions en construcció, rehabilitació i reformes

La construcció i la rehabilitació han format part imprescindible de nosaltres des de ja fa molts anys, i fruit d'aquesta experiència adquirida neix Conesa Lozano en 2009.

La nostra especialitat? Podem dir ben alt que som vertaders experts en la rehabilitació d'edificis i també en la construcció, activitats que engloben un llarg etcètera: des de la reparació de forjats i estructures, l'aplicació de components especials, els aïllaments de façanes, els aplacaments, les monocapes, les reparacions i els canvis de baranes fins a les impermeabilitzacions de tota mena.

Però no ens aturem aquí. Treballem en els processos més avançats del secor i per fer-ho comptem amb el millor equip de professionals amb una llarga trajectòria recorreguda i a l'altura dels resultats que oferim: aquesta és la nostra gran garantia d'èxit.

Busquem dia rere dia la innovació, tant en sistemes de treball com en noves aplicacions i solucions en l'àmbit de la reparació, la reconstrucció i l'adequació als mètodes emprats en l'entorn de l'edificació. Cap tipus de superfície no se'ns resisteix, ens adaptem a cada problemàtica, necessitat i exigència particular de tots els nostres clients.

A més, Conesa Lozano apostem fermament pel medi ambient, i per això la nostra empresa reflecteix un interès especial a assumir i promoure la cultura en matèria de seguretat i salut laboral.

El nostre objectiu es oferir solucions integrals d'assessorament personalitzat, tractament i execució en la rehabilitació i el manteniment d'edificis i mancomunitats.

El treball ben fet, la millora continuada i la satisfacció dels nostres clients són la filosofia que seguim des del primer dia. El nostre compromís no és un altre que la teva satisfacció.

Benvinguts!

Els nostres serveis

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

Notícies destacades

feu clic per a copiar el mailemail copied